Onder de titel Exclusive Senior Home Care gaat Görtz & Crown families ontzorgen. In dit geval staan niet de kinderen centraal, maar de oudere in huis die gezelschap en ondersteuning nodig heeft. Daarmee wordt een bredere invulling gegeven aan de term ‘family care consultancy’.
De ‘nannies for grannies’ noemen we in dit geval G&C Companions. Een G&C Companion werkt voor één huishouden en neemt zowel taken in de verzorging als ook organisatorische taken over. Op deze wijze ondersteunt de G&C Companion mantelzorgers die 24/7 klaarstaan voor hun partner of ouder. 
De G&C Companion draagt ertoe bij dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en minder eenzaam zijn. Als bijkomend effect worden eventuele partner en familie ontlast in de zorg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish (UK)
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.