Partnerbedrijven

Werken voor het topsegment in de particuliere markt, de top 3-5 % van de huishoudens, vraagt om eigenschappen zoals discretie, eerlijkheid, betrouwbaarheid en snel kunnen schakelen als het moet. Onze klanten kunnen veeleisend zijn, maar hebben vooral behoefte aan heldere en duidelijke communicatie met een partij die zich goed in de vermogende doelgroep kan verplaatsen en weet wat daar nodig is.

We werken graag met partnerbedrijven die zich in bovenstaand profiel herkennen. Ze leveren eveneens diensten aan dezelfde doelgroep. De genoemde diensten vullen elkaar aan.

Dus bent u op zoek naar andere diensten, neem gerust contact op met een van onderstaande bedrijven.

Partnerbedrijven: Betrouwbaar & professioneel huishoudpersoneel

partnerbedrijven maid-at-home

Maid at Home is een duurzaam en sociaal schoonmaakbedrijf gericht op de particuliere sector. Wij zorgen voor betrouwbaar en professioneel huishoudpersoneel met excellente service.

We zijn experts op het gebied van schoonmaken, wassen en strijken en nog veel meer. Daarbij gebruiken we veilige biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

We zijn lid van Social Enterprise NL, een landelijk platform voor sociale ondernemingen.

Onze missies:
1. We zijn vastberaden om het werken als ‘hulp in huis’ als volwaardig beroep op de kaart te zetten. We willen bijdragen aan de verbetering van de arbeidsrechtelijke positie van de huishoudelijke hulp en zorgen voor een meer positief imago en status van het werk.
2. Daarnaast willen wij zoveel mogelijk vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan een baan helpen met toekomstperspectief.
 
Via onze eigen Maid at Home Academy wordt naast vakkennis ook een frisse start aangeboden. Met een eigen ontwikkelings- en opleidingstraject gericht op talenten en ambities stromen de vrouwen gemakkelijker door naar een andere baan of starten zelf een eigen bedrijf.
 

www.maidathome.nl

Partnerbedrijven: Property manager en Personal Concierge

Your Property Manager & Personal Concierge
Your part-time personal assistant in Amsterdam

Hallo, mijn naam is Bjorn Soeteman
Ik ben ‘Your Property Manager & Personal Concierge’. Uw parttime Personal Assistant in Amsterdam.

Mijn diensten variëren van het eenvoudigweg water geven van uw  planten en het legen van uw brievenbus tot het coördineren van huis- en tuinonderhoud, schoonmaak- en huishouddiensten, onderhoud en reparatie van uw auto, levering van bloemen, chocolade of champagne, koeriersdiensten, verhuizingen, het zoeken naar een school voor uw kinderen en zelfs het afhandelen van communicatie met de lokale autoriteiten. Tevens ben ik beschikbaar voor het verwelkomen van uw gasten tijdens uw afwezigheid en ben ik het aanspreekpunt voor uw eventuele huurder. Ook het zoeken naar een nieuw huis of ander onroerend goed behoort tot de mogelijkheden. Alles waar u zelf geen tijd voor heeft kunt u aan mij overlaten.

Ik ben trots op mijn werk en doe er alles aan om het mijn klanten en hun gasten aan niets te laten ontbreken. Ik beleef er plezier aan om u te helpen met kleine dingen zoals het inkopen van producten die u nodig heeft voor het diner van vanavond, maar ook met grotere projecten zoals het coördineren van uw verhuizing of verbouwing. Ik bied u een unieke service om uw problemen op te lossen en doe mijn uiterste best om uw wensen te vervullen. U kunt van mij altijd service op maat verwachten, aangepast aan uw specifieke behoeften en omstandigheden.

bjornamsterdam.com

en_GBEnglish (UK)
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.