Ook Görtz & Crown Companion worden?

Exclusieve particuliere thuiszorg, tijd voor echte aandacht en ondersteuning

Heb je affiniteit met ouderen en heb je ervaring in de ouderenzorg, de thuis- of verpleegzorg? Wil je niet in ‘handelingen per minuut’ hoeven rekenen of verantwoordelijk zijn voor een (te) grote groep maar genoeg tijd hebben om inhoudelijk veel meer de diepte in te gaan? Vind je het mooi om een oudere en zijn/haar mantelzorgenden partner en familie te ontzorgen zodat dat de oudere langer in de eigen thuissituatie kan blijven wonen?
Sluit je dan aan bij Görtz & Crown. We richten op de exclusieve particuliere (niet medische) thuiszorg, waar er nog budget is voor echte aandacht en ondersteuning. 

Als G&C Companion heb je de tijd om:

Waarom via Görtz & Crown?

We plaatsen G&C Companions één-op-één bij een huishouden. De G&C Companion fungeert als metgezel en begeleider. Raakt vertrouwd met de oudere, diens behoeften en die van de (eventuele) partner en de andere familie. De G&C Companion zorgt dat in en rond huis alles doordraait en dat niet alleen de senior in kwestie, maar de hele familie wordt ondersteund en ontzorgd. Een G&C Companion is flexibel en stemt de werkzaamheden uiteraard goed met de senior en alle andere betrokkenen af. De exacte werkzaamheden en de hoeveelheid uren per week zijn afhankelijk van ieders persoonlijke situatie. 

Agnès
Agnès
Read More
What appeals to me most about working for Görtz & Crown is that the very involved Görtz & Crown team guides, helps and trains you during your entire G&C career.
Myriam
Myriam
Read More
Het leukste van werken via Görtz & Crown vind ik dat je echt zorg en aandacht kan geven aan de hele familie. Een top beroep waarin je zelfstandig te werk gaat, de dagen afwisselend zijn, je werkdag met een grote glimlach begint en met voldoening eindigt!
Renske
Renske
Read More
Görtz & Crown neemt uitgebreid de tijd voor het screenings- en selectieproces om zo de juiste match te kunnen realiseren. Solliciteren voelt eigenlijk een beetje als daten, je hebt gewoon een klik of niet. Als die klik er eenmaal is, kun je echt jaren lang met een huishouden meegroeien. Dan heb je niet alleen een super leuke job maar je hebt er eigenlijk ook een beetje familie bij.
Previous
Next

Görtz & Crown, family care consultancy, is het opleidings- en bemiddelingsbureau voor professionele nannies en sinds kort ook ‘nannies for grannies’. We richten ons op de exclusieve particuliere (niet medische) thuiszorg, waar er nog budget is voor echte aandacht en ondersteuning. De ‘nannies for grannies’ heten bij ons G&C Companions. 
Het ontzorgen van gezinnen en families is onze core business. We werven en selecteren daarvoor geschikte kandidaten, leiden ze op tot professionele nannies of G&C Companions en plaatsen ze vervolgens bij een passende opdrachtgever binnen het hogere segment. Ze ondersteunen daar ofwel met de kinderen of met hulpbehoevende ouderen. Görtz & Crown is werkzaam in Nederland en België maar plaatst ook nannies in andere landen.

en_GBEnglish (UK)
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.