Wil jij als professional bij en met ouderen werken? Wil je aandacht, optimale begeleiding en ondersteuning bieden zodat ze met jouw hulp thuis kunnen blijven wonen?
Dan is een baan als G&C Companion via Görtz & Crown perfect voor jou!

G&C Companion, iets voor jou?

Heb je een zorgachtergrond (opleiding en werkervaring)? En wil je in een tijd van toenemende vergrijzing waarin ouderen steeds langer zelfstandig moeten wonen echt iets betekenen en werk maken van je passie? Dan is G&C Companion worden via Görtz & Crown wellicht iets voor jou. Görtz & Crown richt zich op de exclusieve particuliere thuiszorg, waar er nog budget is voor echte aandacht en ondersteuning. Onze G&C Companions ondersteunen (eenzame) ouderen zodat deze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. 

Als G&C Companion kom je bij één familie in loondienst.

Als G&C Companion kom je bij één familie in loondienst. Dat betekent dat je alle tijd en aandacht kunt geven aan de senior in kwestie  en dat je tevens eventuele partner en de rest van de familie ontzorgt. Onze opdrachtgevers zijn ouderen (met of zonder partner) die behoefte hebben aan een goed opgeleide G&C Companion en die daar budget voor hebben.

Goede screening

Wij screenen en selecteren kandidaten met een zorgachtergrond, scholen ze bij en bemiddelen tussen gezinnen en G&C Companions. Onze bijscholing via de G&C Academy maakt dat je weer up-to-date bent in je vak en dat je ook goed op de hoogte bent van de doelgroep van Görtz & Crown. Die brengt namelijk andere eisen en vaardigheden met zich mee.

Meer weten?

Ben je benieuwd of G&C Companion worden iets voor jou is, bel dan eens met Jaap of vul het contactformulier in. We bellen je dan terug en informeren je graag over de mogelijkheden. Soms is het bijvoorbeeld mogelijk een dagje mee te lopen met een van onze G&C Companions.

Wat mij zo aanspreekt aan het werken voor Görtz & Crown is dat je op hoog niveau wordt begeleid, bijgeschoold en bemiddeld door het professionele en zeer betrokken Görtz & Crown team.

nl_NLNederlands

Nieuwsgierig?

We zijn op zoek naar ervaren mensen uit de (ouderen)zorg die ruimte willen krijgen om voldoende zorg en aandacht te geven aan de oudere in kwestie.
Vul je gegevens in en we nemen dan z.s.m. contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.