Ben je flexibel? Beschik je over organisatietalent? Sensitief, discreet en leergierig? En werk je graag met ouderen, dan is Görtz & Crown op zoek naar jou.

Eigenschappen van een

G&C Companion

Naast de eigenschappen die je van iemand in de ouderenzorg mag verwachten, verwachten we de volgende eigenschappen van onze G&C Companions:

Flexibel

Hoge mate van flexibiliteit; bij onverwachte gebeurtenissen handel jij rustig, adequaat en speel je op de situatie in. Op alle situaties ben je voorbereid. Je bent creatief in het vinden van oplossingen en volledig stressbestendig. En omdat dingen soms wel eens anders lopen dan gepland ben je ook bereid je flexibel op te stellen qua werktijden.

Organisatietalent

Je hebt alles onder controle, houd je aan de dagplanning en dit doe je in een handomdraai. Jij hebt gisteren al bedacht hoe de dag vandaag zal lopen. Jou krijgen ze niet zo maar gek!

Sensitief en geduldig

Je weet precies hoe je met ouderen EN familie omgaat. Je voelt de stemming goed aan en handelt hier dan ook bewust naar. Je biedt stabiliteit en rust voor de hele familie. Ouderen voelen zich fijn en op hun gemak bij jou.

Discreet

Als G&C Companion hoor en zie je veel. Het spreekt voor zich dat jij hier op een vertrouwelijke manier mee omgaat en alle informatie over de familie met het grootste respect behandelt. Dit betekent dat je vrienden of jouw familie niet vertelt over vertrouwelijke zaken die in de familie spelen. Discretie staat bij jou heel hoog in het vaandel.

Leergierig

Als Görtz & Crown Companion moet je je willen blijven ontwikkelen en ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ouderenzorg. Verdieping en verbreding in je vak is een noodzaak voor jou.

Meer weten? Bel dan eens met Jaap. Hij informeert je graag over de mogelijkheden. Of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

nl_NLNederlands
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.