Als G&C Companion word je onderdeel van een huishouden en heb je een veelzijdig takenpakket met veel verantwoordelijkheden.

Werkzaamheden als G&C Companion?

Als G&C Companion ben je er in eerste instantie voor de oudere die behoefte heeft aan een metgezel. Je bent goed gezelschap, ondersteunt met de organisatie van de zorg voor deze persoon en zorgt dat het huishouden zonder problemen doordraait. Mocht er een partner zijn, dan neem je een groot deel van de zorg bij deze persoon weg. Op deze wijze help je de oudere en diens eventuele partner en de rest van de familie enorm. 

Naast goed gezelschap en een luisterend oor ben je met name alles in en rond huis aan het organiseren. Denk aan taken op het terrein van zorg en welzijn en het huishouden. Daarnaast ondersteun je bij dagelijkse routines en sociale activiteiten. Mede door jouw aanwezigheid komt ‘jouw’ oudere geen aandacht tekort.
Concrete voorbeelden vind je hier.

Je baan

Veelzijdig en met veel verantwoordelijkheden

Als G&C Companion word je onderdeel van een huishouden en heb je een veelzijdig takenpakket met veel verantwoordelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van de verzorging van de oudere in kwestie, in samenwerking met de eventuele partner en de overige familie. Je zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin de oudere zijn of haar gewone leven zo goed mogelijk kan leiden en je ontzorgt de eventuele partner en overige familie.

Creativiteit en organisatietalent

Ook de zorg voor een goede dagbesteding en een luisterend oor zijn hoort in principe bij jouw taken. Het kan zijn dat je uitjes en reizen voorbereidt en alles wat daarbij komt kijken. Maar ook het ondersteunen bij het in stand houden van de sociale contacten hoort tot jouw verantwoordelijkheden. Dit alles vraagt voortdurend om creativiteit en organisatietalent. Verder speelt veiligheid een cruciale rol als je werkt in gegoede kringen. Bewaken van de veiligheid van de oudere valt vanzelfsprekend bij jouw verantwoordelijkheden als G&C Companion.

Leuke, boeiende functie!

Dit is slechts een kleine impressie van het werk van een G&C Companion. Het is een leuke, uitdagende en boeiende functie waarin jij jezelf kunt ontwikkelen en jouw persoonlijke talenten kunt benutten. De families die via Görtz & Crown een G&C Companion zoeken stellen hoge eisen aan de persoonlijkheid van deze persoon. Het beroep van G&C Companion is daarom niet voor iedereen weggelegd. Kijk eens bij eigenschappen van een G&C Companion of je aan deze eisen voldoet.

Ben je benieuwd en wil je meer weten? Bel dan eens met Jaap of vul het contactformulier in. We informeren je graag over de mogelijkheden.

nl_NLNederlands

Nieuwsgierig?

We zijn op zoek naar ervaren mensen uit de (ouderen)zorg die ruimte willen krijgen om voldoende zorg en aandacht te geven aan de oudere in kwestie.
Vul je gegevens in en we nemen dan z.s.m. contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.