Een G&C Companion bij u thuis zorgt dat in en rond huis alles doordraait en dat niet alleen de senior in kwestie, maar dat de hele familie wordt ondersteund en ontzorgd.

Voor wie?

Uiteraard is de G&C Companion er in de eerste plaats voor de oudere die behoefte heeft aan gezelschap en ondersteuning. Maar ook de eventuele partner, familie of andere mantelzorgers worden ondersteund door de G&C Companion die qua mantelzorg een deel van de taken op zich neemt. 
Afhankelijk van de situatie zal de oudere zelf, diens mantelzorgende partner of familie het initiatief nemen om hulp in te roepen van Görtz & Crown.

Oudere

De G&C Companion is er primair voor de oudere zelf. En afhankelijk van diens persoonlijke situatie springt de G&C Companion in. De werkzaamheden vinden doorgaans plaats op het terrein van ‘zorg en welzijn’, ‘organisatie van het huishouden’ en ‘gezelschap, dagbesteding en sociale contacten’.

Partner

Wat als je partner extra zorg en aandacht nodig heeft en je staat er nagenoeg alleen voor? Hoe fijn zou het zijn om ondersteund te worden bij de zorg en welzijn van je partner, zonder dat je er niet alleen voor staat of telkens anderen moet inschakelen? Hulp bij het koken of bij sociale activiteiten binnen of buiten de deur, zodat jij er ook zelf uit kan zonder je zorgen te hoeven maken.

Kinderen (en kleinkinderen)

De combinatie van een drukbezet leven en het geven van de best mogelijke mantelzorg aan (één van) uw (groot)ouders kan lastig zijn. Een G&C Companion (m/v) biedt uitkomst. Deze persoon zorgt u dat uw (groot)ouders de best mogelijke zorg en gezelschap krijgen waardoor u in zorgtaken wordt ontlast.

nl_NLNederlands

persoonlijk contact?

We komen graag met u in gesprek om goed in te kunnen spelen op uw persoonlijke situatie. Laat uw gegevens achter en we nemen gauw contact met u op.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.