De werkwijze van Görtz & Crown is gelieerd aan onze vier kernwaarden: 
kwaliteit, discretie, persoonlijk en betrokken

G&C werkwijze

De werkwijze van Görtz & Crown is gelieerd aan onze vier kernwaarden:

 

Persoonlijk

Een G&C Companion staat dicht bij uw privéleven en een persoonlijke klik met u is daarom essentieel. Met onze gestructureerde werkwijze begeleiden wij u met het vinden van de juiste persoon die bij u past en met het vinden van een optimale thuisorganisatie. We besteden daar bewust heel veel aandacht aan. Voordat we voor u een geschikte metgezel gaan zoeken, komen we altijd eerst persoonlijk langs om uw wensen en behoeftes en onze mogelijkheden goed te bespreken.

Kwaliteit

U wilt de beste zorg en aandacht. Dat is de reden dat wij al onze G&C Companions met veel zorg selecteren en permanent opleiden. Onze G&C Companions volgen jaarlijks verplichte modules om hen steeds up-to-date te houden en in te spelen op de jongste ontwikkelingen en vraagstukken op het gebied van ouderenzorg. 

Betrokken

We zijn nauw betrokken bij ‘onze’ families en Companions. Naast onze periodieke begeleidings- en evaluatiegesprekken met zowel onze opdrachtgevers als onze G&C Companions, zijn we altijd beschikbaar om in te spelen op onverwachte situaties. We gaan echt voor een duurzame en lange termijn relatie.

Discretie

Het spreekt voor zich dat wij vertrouwelijk omgaan met gevoelige informatie over u en uw familie. Discretie is voor ons en voor onze G&C Companions dan ook een belangrijke kernwaarde.

Stappenplan

Met Görtz & Crown heeft u in een aantal stappen een professionele G&C Companion die u helpt voor een optimale thuissituatie en -organisatie.
Deze werkwijze lijkt met z’n 16 stappen wellicht lang. Echter, dit gehele traject kan indien noodzakelijk of gewenst in minder dan één maand worden afgerond.

Tijdens een vrijblijvend telefonisch gesprek (dit kan eventueel ook per mail) bekijken wij met u of een G&C Companion voor u een goede oplossing zou kunnen zijn.

Na het telefoongesprek sturen wij u graag per e-mail geheel vrijblijvend informatie over onze werkwijze en service en een kostenoverzicht. Tevens kunt u hier onze algemene voorwaarden vinden.

Uw G&C contactpersoon plant het intakegesprek bij u thuis op een moment dat het u uitkomt. Dat kan ook in de avonduren. Bij voorkeur ontmoet hij/zij hierbij de senior in kwestie en diens huidige mantelzorger(s). In dit uitgebreide persoonlijke gesprek bekijken wij hoe een G&C Companion het best in uw leven zou passen en van toegevoegde waarde kan zijn. We maken gezamenlijk een beschrijving van uw wensen ten aanzien van de G&C Companion.

Na de intake en de zoekopdracht aan ons, gaan wij binnen een afgesproken redelijke termijn een aantal assistenten aan u voorstellen door middel van het toezenden van professioneel opgestelde cv’s.

U maakt uw eerste keuze van één of meerdere G&C Companions uit de cv’s, eventueel na overleg met uw G&C contactpersoon.

Wij plannen hierna de sollicitatiegesprekken met de uitgekozen kandidaten op de door u voorgestelde data/tijden. De kandidaten komen bij u (thuis) om te solliciteren. Hierbij krijgt de G&C Companion ook de gelegenheid (een deel van) uw woning te bezichtigen waar zij veel tijd zal doorbrengen. De wijze waarop de sollicitatie verder verloopt is volledig aan u. Wij kunnen u hierover op basis van onze ervaring adviseren.

Na deze eerste ontmoeting evalueert u de gesprekken met uw G&C contactpersoon telefonisch of via e-mail en stellen wij vast met welke kandidaten u verder wilt.

Naar aanleiding van uw keuze plannen wij in overleg één of meerdere meeloopdagen in met uw kandidaten. Uw kandidaat G&C Companion draait een aantal uren met uw thuissituatie mee (minimaal drie uur). Op deze manier kunt u ervaren of de samenwerking goed verloopt en of u, uw partner en de G&C Companion een klik met elkaar hebben. Uw G&C contactpersoon zal met u de meeloopdag(en) telefonisch evalueren en u kunt aangeven of u met een kandidaat een samenwerking aan wil gaan. Mocht u in deze fase nog niet geheel overtuigd zijn van de voorgestelde kandidaat, dan gaan wij opnieuw op zoek naar andere geschikte kandidaten om aan u voor te stellen. Zodra u wel een klik heeft met één van onze G&C Companions en u uw keuze heeft gemaakt, dan zetten wij de procedure voort.

U en de kandidaat-G&C Companion hebben overleg over de arbeidsvoorwaarden. Dit gebeurt vaak aan het einde van de meeloopdag of anders in een derde afspraak. G&C adviseert en begeleidt hierin waar nodig en kan u indicaties geven over de hoogte van het salaris van de G&C Companions.

Nadat u en uw kandidaat het eens zijn geworden over de samenwerking dan gaat u samen een contract aan. G&C kan helpen bij het opstellen van het contract indien gewenst. Ook kunnen wij u adviseren over fiscale, arbeidsrechtelijke en andere zaken die voor u als werkgever van belang zijn.

Zodra het contract getekend is door u en de G&C Companion zal G&C haar bemiddelingsfactuur naar u toezenden. Mochten wij er niet in geslaagd zijn om een geschikte kandidaat voor u te vinden dan wordt er niets in rekening gebracht en deactiveren wij uw gegevens in ons systeem.

Een week na de start van het dienstverband neemt uw G&C contactpersoon contact op met u en met uw G&C Companion om te horen hoe de eerste week is verlopen. Indien dat nodig is zullen wij extra coaching on the job verzorgen zodat u snel en met goed vertrouwen de zaken aan uw G&C Companion kunt overlaten.

Na circa drie maanden nemen wij contact met u op om de samenwerking te evalueren. Mocht u in een eerder stadium behoefte hebben aan advies of een evaluatie, dan staan wij u uiteraard altijd terzijde.

We houden zeker de eerste periode zeer nauw contact met zowel de familie als met de G&C Companion. We streven altijd een duurzame match na.

Circa 2 maanden vóór het einde van het jaarlijkse dienstverband met de G&C Companion  nemen wij wederom contact met u op om de samenwerking te evalueren.

U ervaart rust en balans. De oudere voelt zich op zijn/haar gemak. Partner en familie zijn tevreden. En er is sprake van een stabiele thuissituatie met een professionele G&C Companion die u kunt vertrouwen en waar u op kunt bouwen.

Wat mij zo aanspreekt aan het werken voor Görtz & Crown is dat je op hoog niveau wordt begeleid, bijgeschoold en bemiddeld door het professionele en zeer betrokken Görtz & Crown team.

nl_NLNederlands
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.