Een G&C Companion werkt voor één huishouden, is goed gezelschap en neemt zowel taken in de verzorging als ook organisatorische taken over

Wat doet een G&C Companion?

Een G&C Companion werkt voor één huishouden, is goed gezelschap en neemt zowel taken in de verzorging als ook organisatorische taken over. Op deze wijze ondersteunt de G&C Companion de oudere die behoefte heeft aan gezelschap en ondersteuning, maar ook mantelzorgers die 24/7 klaarstaan voor hun partner of ouder. De G&C Companion coördineert bijvoorbeeld afspraken.

De G&C Companion coördineert bijvoorbeeld afspraken.

Gaat mee naar de dokter of het ziekenhuis. Doet boodschappen en kookt een gezonde maaltijd. Daarnaast zorgt de G&C Companion voor de benodigde routines die zo belangrijk zijn.  Een goed gesprek, een gezamenlijke wandeling of een museumbezoek hoort daar zeker ook bij. Mocht er een huisdier zijn, dan houdt de G&C Companion ook daarbij een oogje in het zeil. Een G&C Companion zorgt, altijd in overleg met de familie, voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin de senior zich op zijn of haar gemak voelt.

(Niet medische) exclusieve thuiszorg.

De G&C Companion is er niet voor het geven van medische zorg. Maar is wel degene die signaleert of er (extra) thuiszorg of verpleging noodzakelijk is en regelt dat vervolgens ook.

Geschoolde professional.

Een Companion van Görtz & Crown is een geschoolde professional. Hij/zij heeft een gedegen opleiding en is ervaren op het gebied van ouderenzorg en -welzijn. Naast een gedegen vooropleiding volgen alle Companions van Görtz & Crown bovendien de verplichte modules van de door ons ontwikkelde G&C Academy.

Meer weten? Bel met Ingrid of vul het contactformulier in.

Werkzaamheden

Een G&C Companion is flexibel en stemt de werkzaamheden uiteraard goed met de senior in kwestie en de rest van de familie af. De exacte werkzaamheden en de hoeveelheid uren per week zijn afhankelijk van ieders persoonlijke situatie. De ondersteuning is doorgaans op vier gebieden:

Sociaal

Huishouding

Zorg en welzijn

Communicatie en coaching

nl_NLNederlands
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.