Görtz & Crown is het opleidings- en bemiddelingsbureau voor professionele nannies en G&C Companions. We werven, selecteren en plaatsen professionals in het hogere segment

Over Görtz & Crown

Görtz & Crown, family care consultancy, is het opleidings- en bemiddelingsbureau voor professionele nannies en G&C Companions. Het ontzorgen van gezinnen en families is onze core business. We werven en selecteren daarvoor geschikte kandidaten, leiden ze op tot professionele nannies of G&C Companions en plaatsen ze vervolgens bij een passende opdrachtgever binnen het hogere segment. Ze ondersteunen daar ofwel met de kinderen of met hulpbehoevende ouderen. Görtz & Crown is werkzaam in Nederland en België maar plaatst ook nannies in andere landen.

Historie

Görtz & Crown is in 2007 opgericht door Hansje Görtz. Na haar afstuderen aan het gerenommeerde Norland College in Engeland is zij als professionele nanny gaan werken bij verschillende vooraanstaande families in binnen- en buitenland waaronder het Nederlands Koninklijk Huis. In 2010 is het management team van Görtz & Crown versterkt met Ingrid Kolk. Sinds die tijd heeft Görtz & Crown een gestage groei doorgemaakt. In Mei 2014 heeft Hansje Görtz besloten afscheid te nemen van haar werkzaamheden bij Görtz & Crown om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het huidige vaste team van Görtz & Crown bestaat uit Ingrid Kolk, Miriam Veenstra-Fischel, Jaap Lageman en orthopedagoog Sietske Altena. Daarnaast is er een schil van professionals betrokken voor onder andere de G&C (Nanny) Academy. In 2020 start Görtz & Crown naast de ‘Child Care’ een zelfstandige poot ‘Exclusive Senior Home Care’.

nl_NLNederlands
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.