Het team

Ingrid Kolk

Na haar opleiding aan Instituut Schoevers is ze haar carrière gestart als senior executive assistant en project manager bij verschillende internationale en beursgenoteerde ondernemingen. Daarna heeft ze jarenlange ervaring opgedaan als verkoop manager, warenhuis- en cluster manager bij verschillende toonaangevende retail bedrijven waaronder Albert Heijn en Prénatal. Ingrid heeft in al haar functies, naast veel ervaring op het financiële en commerciële vlak, zeer veel ervaring opgedaan met het opleiden, begeleiden en coachen van personeel. Na een aantal jaren samen met Hansje Görtz in de directie van Görtz & Crown te hebben gezeten is Ingrid vanaf mei 2014 volledig eigenaar en directeur van Görtz & Crown.

 

+31 622906858
ingrid@gortzandcrown.com

Jaap Lageman

Jaap heeft bedrijfskunde gestudeerd in Groningen. Na zijn studie vervulde hij diverse marketing- en communicatiefuncties. Sinds 2000 werkt hij zelfstandig voor diverse opdrachtgevers van klein tot groot, van profit tot non-profit. Sinds 2015 is hij betrokken bij Görtz & Crown voor strategie, marketing en communicatie.

 

+31 614418775
jaap@gortzandcrown.com

Miriam Veenstra-Fischel

Na haar studie in de mode heeft ze jarenlang in de branche gewerkt als o.a. shopmanager voor hoogstaande merken. Uiteindelijk kwam ze bij Görtz & Crown terecht waar ze is gestart als management assistente ter ondersteuning van de directie.
Inmiddels is Miriam in de afgelopen jaren doorgegroeid binnen Görtz & Crown en is ze verantwoordelijk voor o.a. het bemiddelingsproces en de screenings van de nannies. Daarnaast werkt ze samen met Ingrid om ervoor te zorgen dat het hele operationele proces in goede banen wordt geleid.

 

+31 651118043
miriam@gortzandcrown.com

 

nl_NLNederlands
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.